A málnát óvatosan mosd meg, majd tedd szűrőbe, hogy lecsepegjen. A kefirt öntsd egy keverőtálba, és hagyd szobahőmérsékleten 10 percig állni.
A málna nagyon sérülékeny, ne dörzsöld – csak óvatosan öblítsd le hideg víz alatt.
A málna felét tedd turmixgépbe a mézzel, vaníliakivonattal és citromlével. Turmixold simára, majd öntsd a keveréket a kefirhez.
Ha nem szereted a magokat, a turmixolt málnát átszűrheted egy finom szűrőn, mielőtt a kefirhez adod.
Keverd össze a málnás keveréket a kefirrel alaposan, amíg homogén állagot kapsz. Ezután a maradék málnát egészben vagy félbevágva keverd bele.
Az egész málna kellemes textúrát ad az italnak – de csak óvatosan keverd, hogy ne törjön össze teljesen.
Fedd le, és tedd a hűtőbe 20-30 percre, hogy az ízek összeérjenek, és az ital jól lehűljön.
Ha előző este elkészíted, másnap még finomabb lesz – de a málnaszemeket csak tálalás előtt add hozzá!
Tálalás előtt keverd át újra, és poharakba öntve kínáld. A tetejére díszítésként pár félbevágott málnaszemet tehetsz.
Semmiképp se tegyél málna levelet a díszítéshez – maradj a letisztult, gyümölcsös megjelenésnél!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.