Egy közepes tálba kanalazd bele a túrót. Ha szemcsés, nyomkodd át egy szűrőn vagy törd át villával, hogy simább állagot kapj. Így jobban elkeveredik a joghurttal.
Ha nagyon száraz a túró, adj hozzá egy kevés joghurtot először, és ezzel lazítsd fel keverés előtt.
Add hozzá a természetes joghurtot, majd a mézet, a fahéjat és a vanília aromát is. Keverd össze alaposan egy kanál vagy habverő segítségével, amíg egynemű, krémes állagot nem kapsz.
A keverést kezdheted habverővel, így gyorsabban elérhető a sima textúra. A mézet folyósítsd meg előtte, ha kristályos!
Kóstold meg az elkészült joghurtot. Ha szükséges, állíts az ízeken még egy kevés méz vagy fahéj hozzáadásával. Tálald kis tálkákban, hidegen.
Tálalás előtt hűtsd be legalább 15 percre, így az ízek összeérnek, és még krémesebb lesz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.