Melegítsd elő a sütőt 160°C-ra. A kacsacombokat sózd és borsozd meg, majd egy serpenyőben olívaolajon pirítsd meg mindkét oldalukat, hogy szép aranybarna kérget kapjanak.
A kacsacombok elősütése segít a bőrük ropogósabbá tételében és a zsír kiolvasztásában.
Helyezd a kacsacombokat egy tepsibe. Az aprított vöröshagymát és a zúzott fokhagymát szórd rájuk, majd locsold meg a barnacukorral elkevert almaecettel. Fedj rá alufóliát, és süsd 2 órán keresztül.
A barnacukor és az almaecet édes-savanykás ízt kölcsönöz a húsnak, ami remekül passzol a kacsa ízéhez. Az alufólia itt is a nedvesség megőrzését szolgálja.
Amikor a kacsacombok omlósak és könnyen szétszedhetők, vedd ki a sütőből, és egy villával tépkedd szálakra a húst.
Ha a hús nem omlós, süsd tovább, amíg könnyen szét nem válik a csonttól.
Keverd össze a szálas kacsahúst a barbecue szósszal, és tedd vissza a sütőbe 10 percre, hogy az ízek jól összeérjenek.
A rövid sütés a barbecue szósszal segít az ízek tökéletes összeolvadásában.
Tálald a Pulled Duck-ot friss péksüteményekkel, káposztasalátával és friss korianderrel díszítve.
A káposztasaláta és a koriander itt is frissítő kiegészítőként szolgálnak, ellensúlyozva a hús gazdag ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.