A tököt hámozd meg, majd vágd kisebb darabokra. A spenótot alaposan mosd meg.
A tök daraboknak egyenleteseknek kell lenniük, hogy egyformán megfőjenek.
Egy nagy lábasban hevítsd fel a szezámmagolajat, majd add hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Pirítsd üvegesre.
A fokhagyma könnyen megéghet, ha túl sokáig pirítod, ezért figyelj rá.
Add hozzá a tököt és a fűszeres kókuszreszeléket, majd főzd 10-15 percig, amíg a tök megpuhul.
A kókuszreszelék gazdag ízt ad az ételnek, miközben sűríti is a szószt.
Tedd hozzá a spenótot, a garam masalát, a köményt, és a sót. Öntsd hozzá a hibiszkuszos vizet, és főzd 5-10 percig.
A hibiszkuszos víz különleges, frissítő ízt ad az ételnek.
Amikor a zöldségek és fűszerek összeértek, facsard rá a lime levét, és tálald melegen.
A lime frissessége kiemeli a fűszerek ízét, és szép színt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.