A tojĂĄsokat egy tĂĄlba ĂŒsd, majd add hozzĂĄ a cukrot, Ă©s keverd habosra egy kĂ©zi mixerrel vagy habverĆvel.
A habosĂtĂĄs sorĂĄn ĂŒgyelj arra, hogy a cukor teljesen feloldĂłdjon, hogy az Ă©dessĂ©g egyenletesen eloszoljon.
A tejet, vanĂlia kivonatot, Ă©s a sĂłt add hozzĂĄ a tojĂĄsos keverĂ©khez, majd alaposan keverd össze.
A vanĂlia kivonat kĂŒlönleges Ăzt ad a puto tĂ©sztĂĄjĂĄnak, mĂg a sĂł segĂt kiemelni az Ă©dessĂ©g ĂzĂ©t.
A rizslisztet, sĂŒtĆport Ă©s az Ćrölt szegfƱszeget keverd össze egy mĂĄsik tĂĄlban.
A szegfƱszeg intenzĂv Ăze jĂłl illik az Ă©dessĂ©ghez, de ne hasznĂĄlj tĂșl sokat, hogy ne nyomja el a többi Ăzt.
A szåraz hozzåvalókat fokozatosan add hozzå a folyékony keverékhez, és alaposan keverd el.
A rizslisztet Ă©s a szegfƱszeget Ă©rdemes ĂĄtszitĂĄlni, hogy a tĂ©sztĂĄba ne kerĂŒljenek csomĂłk.
A kĂ©sz tĂ©sztĂĄt öntsd egy elĆre kivajazott Ă©s lisztezett formĂĄba, vagy hasznĂĄlj szilikon formĂĄt, ha van.
A formĂĄt Ă©rdemes fĂ©lig megtölteni, mivel a tĂ©szta sĂŒtĂ©s közben meg fog nĆni.
SĂŒsd elĆmelegĂtett sĂŒtĆben 180°C-on 15-20 percig, amĂg a teteje enyhĂ©n megpirul.
A sĂŒtĂ©s ideje a sĂŒtĆ tĂpusĂĄtĂłl fĂŒggĆen vĂĄltozhat, Ăgy Ă©rdemes tƱprĂłbĂĄt vĂ©gezni, hogy biztosan ĂĄtsĂŒljön.
Hagyd a putót kihƱlni, majd tålald.
A putót frissen, melegen fogyasztva a legfinomabb, de hƱtve is remek reggeli vagy uzsonna.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.