BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
A sabudana-t (tapioca gyöngyöt) 2 ĂłrĂĄra ĂĄztasd vĂzben, hogy megpuhuljon.
Ha gyorsĂtani szeretnĂ©l, Ă©jszakĂĄra is ĂĄztathatod a sabudana-t, Ăgy hamarabb megpuhul.
A tejben fĆzd meg a sabudana-t. Folyamatos keverĂ©s mellett fĆzd alacsony lĂĄngon 10-15 percig, amĂg a gyöngyök ĂĄttetszĆek Ă©s megpuhulnak.
A tej mennyisĂ©gĂ©t fokozatosan adagolhatod, ha szĂŒksĂ©ges, hogy a kĂvĂĄnt sƱrƱsĂ©get elĂ©rd.
Ha a sabudana megpuhult, add hozzĂĄ a cukrot, Ă©s keverd addig, amĂg teljesen feloldĂłdik.
A cukor mennyisĂ©ge ĂzlĂ©s szerint mĂłdosĂthatĂł, ha Ă©desebbre szeretnĂ©d.
Az indiai ghee-t egy serpenyĆben hevĂtsd meg, Ă©s pörköld meg benne a mandulĂĄt Ă©s a kardamomot.
A ghee hozzĂĄadĂĄsa gazdag, diĂłs Ăzt ad az Ă©telnek, Ă©s segĂti a fƱszerek aromĂĄjĂĄnak kiemelĂ©sĂ©t.
A mandulåt és a kardamomot adj hozzå a sabudana payasamhoz, és keverd jól össze. Ekkor teheted hozzå a såfrånyt is, ha hasznålod.
A sĂĄfrĂĄny drĂĄga, de fantasztikus arany szĂnt Ă©s Ăzt ad a desszertnek.
TĂĄlald melegen, vagy hidegen, friss zsĂĄlyalevĂ©llel dĂszĂtve.
A zsålya levele frissességet és enyhe fƱszerességet ad a desszertnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.