A fagyasztott hasábburgonyát süsd meg forró olívaolajban, amíg aranybarnára és ropogósra sül.
A hasábburgonya ropogósságát úgy érhetjük el, ha nem túl sokat rakunk a serpenyőbe egyszerre, és folyamatosan forgatjuk őket.
A virsliket vágd fel kis karikákra, majd egy serpenyőben pirítsd meg őket, amíg enyhén megpirulnak.
A virsli pirításakor ügyelj arra, hogy ne égjen meg, hogy megőrizze a szaftos állagát.
Tedd a sült hasábburgonyát és a pirított virslit egy tálba. Keverd össze őket.
A burgonyát és virslit tálalás előtt is melegítheted, hogy jobban összeérjenek az ízek.
Szórd meg a tálat reszelt sajttal, hogy a sajt ráolvadjon a meleg hasábburgonyára és virslire.
A sajt jól olvadjon rá, ha forró ételt használsz. A mozzarella vagy cheddar sajt is jó választás.
Tálald a salchipapast majonézzel és ketchupal. Ha szeretnéd, friss petrezselyemmel is díszítheted.
A majonéz és a ketchup kombinációja egy igazán finom szószt ad hozzá, amit az ételhez tálalhatsz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.