A seitan szeleteket vágd kisebb darabokra, majd egy serpenyőben olívaolajon pirítsd meg őket, amíg aranybarnára nem sülnek.
Ha a seitan túl száraznak tűnik, egy kevés vizet is adhatsz hozzá, hogy lágyabbá váljon.
A salátát mosd meg, majd tépd kisebb darabokra, és tedd egy nagy tálba.
A fejes saláta jól megőrzi a frissességét, de ha más zöld levelet használsz, mint például rukkolát, annak is finom íze van.
A paradicsomot vágd fel apró kockákra, és add hozzá a salátához.
A paradicsom frissessége és nedvessége jól kiegészíti a salátát, így fontos, hogy friss, érett paradicsomot használj.
A cukkinit vékony karikákra vágd, és szintén add hozzá a salátához.
A cukkinit nem szükséges megfőzni, nyersen is finom, és könnyed, friss ízt ad a salátának.
A fokhagymát aprítsd fel, és egy kis tálban keverd össze a citromlével, sóval, borssal, majd öntsd rá a salátára.
A fokhagyma és citromlé kombinációja friss és fűszeres ízt ad, de ha nem szereted a fokhagyma ízét, csökkentsd az adagot.
A pirított seitant tedd a salátára, majd alaposan keverd össze, hogy minden összetevő jól eloszoljon.
A seitan a salátában gazdag fehérjeforrás, és egyben laktatóvá is teszi az ételt.
Friss petrezselyemmel díszítsd a salátát, és tálald frissen.
A petrezselyem friss zöld íze még ínycsiklandóbbá teszi a salátát, és szép díszítést ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.