A kombu algát öblítsd le hideg víz alatt, majd tedd egy tálba és áztasd 10-15 percig, hogy megpuhuljon.
A kombu algát ne áztasd túl sokáig, mert elveszítheti az ízét. A 10-15 perc elég ahhoz, hogy megpuhuljon.
A csilipaprikát vágd fel apró karikákra, és tedd félre.
Ha nem szereted a túl csípős ízt, eltávolíthatod a paprika magjait.
A tálban lévő kombu algát add hozzá az édes fehér ecethez, a soya szószhoz, az olívaolajhoz, a csilipaprikához, és alaposan keverd össze.
A soya szósz és az ecet egy finom sós-édes-savanyú ízt ad a salátának, míg a csilipaprika extra fűszerességet kölcsönöz.
Szórd meg a salátát szezámmaggal, és friss korianderrel díszítve tálald.
A szezámmag a salátának egy finom ropogós textúrát ad, míg a koriander frissességet ad az ízvilágnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.