Kezdd azzal, hogy a csirke belsőségeket alaposan megmosod, és szükség szerint felvágod kisebb darabokra.
A csirke belsőségei jól átveszik a marinád ízét, de fontos, hogy friss alapanyagokat használj.
A szójaszószt, mirint és a cukrot keverd össze egy tálban, majd öntsd a keveréket a csirke belsőségekre. Hagyjd állni legalább 20 percig, hogy a hús átvegye az ízeket.
A csirke belsőségei nagyon jól marinálódnak, így hagyd állni legalább 20 percig, de akár hosszabb ideig is.
A csirke belsőségeket tűzd fel a pálcikákra úgy, hogy ne legyenek túl szorosak, hogy könnyen átsüljenek.
A pálcikák áztatása segít elkerülni, hogy megégjenek a grillen.
Grillezd a csirke belsőségeket közepes lángon 5-7 percig, mindkét oldalon, amíg szépen karamellizálódnak és enyhén ropogósak lesznek.
A csirke belsőségeket gyorsan sütjük, ügyelj arra, hogy kívül ropogós, belül pedig szaftos maradjon.
A kész yakitorit tálald fel.
Tálaláskor szórhatsz rá szezámmagot, hogy extra ropogós textúrát adjon a belsőségeknek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.