A csirkehúst alaposan mosd meg és darabold fel.
Használj csirkecombot vagy mellrészt, hogy az íz gazdag legyen.
A hagymát vágd apróra, a sárgarépát pedig karikákra szeleteld.
Ha szeretnéd, a sárgarépát hosszabb darabokra is vághatod.
Egy nagy fazékban forralj vizet, majd add hozzá a csirkehúst, hagymát, sárgarépát és a káposztát.
Használj egy nagy fazekat, hogy minden hozzávaló kényelmesen elférjen.
Hozd felforra a levest, majd add hozzá a fokhagymát, köményt, koriandert, sót és borsot.
A kömény és a koriander adják a leves különleges ízét, ne hagyd ki őket!
Lassú tűzön főzd a levest 40-45 percig, amíg a hús megpuhul és az ízek összeérnek.
Ha szeretnéd, további fűszereket is adhatsz hozzá, mint például gyömbért vagy babérlevelet.
Tálald a forró shurpát, és szórd meg friss korianderrel.
A friss koriander még jobban kiemeli a leves frissességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.