A vizet forraljuk fel egy nagy fazékban, majd adjuk hozzá a halat és főzzük 10 percig, hogy a hal megpuhuljon. Ezután vegyük ki és tegyük félre.
A halat sose főzzük túl, mert könnyen szétmállik, ha túl sokáig főzzük.
A kápia paprikákat és a paradicsomokat vágjuk fel, a hagymát és a fokhagymát pedig finomra aprítjuk.
A kápia paprika édes és enyhén fűszeres, ami tökéletesen illik a sinigang ízvilágához.
A fazékban lévő leveshez adjuk hozzá a felaprított paprikákat, paradicsomokat, hagymát, fokhagymát, és főzzük még 10 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
A paradicsom és paprika keveréke gazdagítja az ételt, és savanykás ízt ad a levesnek.
Adjuk hozzá a tamari szójaszószt, sót és borsot, majd ízesítsük a levest, hogy tökéletes legyen a fűszerezés.
A tamari szójaszósz gazdag ízt ad, és tökéletesen illik a halhoz és a zöldségekhez.
A túrót tedd a levesbe, és főzd tovább, hogy egy krémesebb textúrát kapjunk.
A túró egyedi, lágy ízt ad a sinigangnak, ami különlegessé teszi.
Tálalás előtt locsoljunk rá friss limonádét, és szórjuk meg friss korianderrel és fodormentával.
A friss limó és a koriander remekül kiegészítik a leves savanykás ízét, a fodormenta pedig frissítő hatással bír.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.