A füstölt lazacot vágjuk apró darabokra, majd helyezzük egy tálba.
A füstölt lazac apróra vágása segít, hogy az ízek könnyebben összeérjenek.
A főtt tojásokat is apróra vágjuk, és hozzáadjuk a lazachoz.
Ha kemény tojást használsz, érdemes őket előre főzni és lehűteni.
A krémsajtot, tormát, citromlevet, friss kaprot, fekete borsot és pirospaprikát keverjük hozzá a lazacos keverékhez.
A torma és a citromlé frissítik az ételt, a kapor pedig egy különleges ízt ad.
Jól keverjük össze az összes hozzávalót, és ízlés szerint sózzuk.
A sót fokozatosan adagoljuk, hogy elkerüljük a túl sós ízt.
A kész Skagenrörát tálaljuk pirított pitakenyéren vagy ropogós kenyéren, és friss kaporral díszítve tálaljuk.
A friss kapor nemcsak ízesíti, hanem szép zöld színt is ad a tálalásnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.