A csirkemellet vágd kisebb darabokra, és egy serpenyőben pirítsd közepes lángon, amíg meg nem barnul.
A csirkemellet könnyen kiszáríthatod, ezért ügyelj, hogy ne pirítsd túl sokáig. Érdemes folyamatosan kevergetni.
Amikor a csirke megpirult, add hozzá az apróra vágott hagymát. Pirítsd együtt, amíg a hagyma üvegesedni nem kezd.
A hagyma pirításához használd alacsonyabb lángot, hogy édesebb ízt kapj.
Szórd meg pirospaprikával, sóval és borssal, majd jól keverd el, hogy a fűszerek elvegyüljenek.
A pirospaprika gazdag ízt ad, de vigyázz, hogy ne égesd meg, mert keserű lesz!
Öntsd hozzá a ketchupot, mustárt, barbecue szószt és a vizet. Alaposan keverd össze, majd hagyd, hogy az egész keverék 5-10 percig rotyogjon alacsony hőmérsékleten.
Ha túl sűrű a szósz, egy kevés vízzel hígíthatod. Ha túl folyós, főzd tovább, hogy besűrűsödjön.
Miután elkészült a húsos keverék, kanalazd a zsemlére, és tálald azonnal.
Melegítsd elő a zsemléket egy kicsit a sütőben, hogy ropogósabbak legyenek, és jobban bírják a szószt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.