A hagymát hámozd meg, és aprítsd fel finomra. Egy serpenyőben kezd el a darálthúst pirítani közepes lángon, amíg meg nem barnul.
A hús pirítása során ügyelj arra, hogy ne ragadjon le, időnként keverd meg a húst a serpenyőben.
Amikor a hús már szépen megpirult, add hozzá az apróra vágott hagymát. Pirítsd együtt, amíg a hagyma üvegesedni nem kezd.
Ha a hagymát hozzáadod, csökkentsd a hőmérsékletet, hogy ne égjen meg!
Szórd meg a pirospaprikával, a sóval és borssal, majd alaposan keverd el, hogy a fűszerek jól elvegyüljenek.
A Worcestershire szósz egy gazdag, édes-savanykás ízt ad, így figyelj arra, hogy ne rakj túl sokat!
Most add hozzá a ketchupot, mustárt, barbecue szószt, Worcestershire szószt és a vizet. Alaposan keverd össze, majd hagyd, hogy az egész keverék 5-10 percig rotyogjon alacsony hőmérsékleten.
A Worcestershire szósz segít kiemelni a hús ízét és különleges gazdagságot ad a keveréknek.
Miután a hús keverék felforrt és sűrűsödött, szedd le a tűzről, és kanalazd a keveréket a zsemlére.
A Worcestershire szósz hozzáadásával az étel még gazdagabbá válik, és egyedi ízt kap.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.