Keverd össze a krémes sajtot, tejfölt, citromlevet, mustárt, sót és borsot egy tálban, hogy sima, ízletes alapkrémet kapj.
Használj kézi habverőt, hogy a krém könnyű és habos legyen.
Vágd apró darabokra a főtt sonkát, és keverd bele az alapkrém felébe. A reszelt sajtot add hozzá a krém másik feléhez.
Minél finomabbra vágod a sonkát, annál könnyebb lesz kenni a tölteléket.
Helyezd le az első kenyérréteget 4 szeletből. Kend meg a sonkás töltelékkel, majd fedd be újabb 4 szelet kenyérrel.
Finoman nyomd le, hogy a rétegek jól összeálljanak, de ne nyomd ki a tölteléket.
Kend rá a sajtos tölteléket, majd zárd le a harmadik kenyérréteggel.
Az utolsó kenyérréteget óvatosan igazítsd, hogy szép egyenes tortaformát kapj.
Vond be az egész szendvicstortát az alapkrém egy részével kívülről – oldalát és tetejét is simítsd el.
A kenéshez használj spatulát vagy hosszú pengéjű kést a szép felülethez.
Díszítsd salátalevéllel az alját, szeletelt uborkával, paradicsommal és sonkatekercsekkel a tetejét.
A sonkatekercsek közepébe tehetsz pici sajtot vagy paprikát is a látványért.
Fedd le fóliával, és tedd hűtőbe legalább 2 órára, hogy az ízek összeérjenek és a torta megszilárduljon.
Akár előző nap is elkészítheted – így másnap szeleteléskor tökéletes lesz az állaga.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.