A joghurtot tedd egy magas pohárba vagy egy turmixgépbe. Add hozzá a vizet, és keverd össze, hogy sima, krémes állagot kapj.
Ha szeretnéd, a joghurtot előzőleg egy szitán átpasszírozhatod, hogy a lassi még krémesebb legyen.
Add hozzá a sót, köményport és a friss borsot, majd keverd össze alaposan.
A köménypor ízletes fűszer, amely kellemesen pikáns ízt ad, és segít az emésztésben is.
A mentát durvára aprítva add a lassihoz, és keverd el. A menta frissítő ízt ad az italnak.
A menta szárított változata is használható, de a friss menta íze sokkal élénkebb és aromásabb.
Tálald a sós lassis koktél pohárban, és ha szeretnéd, díszítsd egy ág friss mentával.
A sós lassi tökéletes választás nyári napokon, hogy hűsítő és ízes italt fogyassz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.