A tofut vágd kis kockákra, és sózd, borsozd meg. Az olajat hevítsd fel egy serpenyőben, majd süsd meg a tofut minden oldalán, amíg aranybarna és ropogós lesz.
A tofu lepréselése segít eltávolítani a felesleges vizet, így a tofu jobban felveszi a fűszereket és ropogósabb lesz.
A rizstésztát készítsd el a csomagoláson található utasítás szerint, majd szűrd le és tedd félre.
A rizstészta nem igényel sok főzési időt, ügyelj arra, hogy ne főzd túl, mert könnyen szétmállik.
A hagymát, sárgarépát, paprikát és fokhagymát vágd apróra. A zöldhagymát karikázd fel.
A zöldségeket egyforma méretűre vágva egyenletesebben fognak sülni.
Egy serpenyőben forrósítsd fel a szezámolajat, és pirítsd meg benne a zöldségeket. Ha megpuhultak, add hozzá a tofu kockákat és a rizstésztát.
Ne hagyd túl sokáig a zöldségeket a serpenyőben, mert így megőrzi ropogósságát.
Öntsd hozzá a szójaszószt és a szirupot, majd alaposan keverd össze, hogy minden egyenletesen átvegye az ízeket.
A szójaszósz és a szirup keveréke adja meg az étel umami és édes ízét, ami tökéletesen illik a tofuhoz.
Tálald az ételt friss korianderrel díszítve, és egy kis extra szójaszósszal, ha szeretnéd.
A koriander friss íze és illata remekül kiegészíti a fűszeres tofu és rizstészta ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.