A tofut vágd kockákra, és pirítsd meg szezámolajon egy wokban, amíg aranybarna lesz. Tedd félre.
A tofu pirítás előtt nyomkodd ki a felesleges vizet belőle, hogy ropogósabb legyen. Használj papírtörlőt.
A sütőtököt hámozd meg, vágd vékony csíkokra, és pirítsd meg a wokban, amíg enyhén megpuhul.
A sütőtököt vékony csíkokra vágd, hogy gyorsabban megpuhuljon és egyenletesen átsüljön.
A vöröshagymát és fokhagymát aprítsd fel, és pirítsd meg a wokban, amíg illatos nem lesz.
Ne pirítsd túl a fokhagymát, mert keserű lesz.
Add hozzá a curryporral elkevert kókusztejet, és főzd 5 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Használj jó minőségű curryport, hogy az ízek intenzívek legyenek. Ha szereted a csípőset, adj hozzá egy kevés chiliport is.
Tedd vissza a pirított tofut a wokba, keverd hozzá a sütőtökhöz, és ízesítsd szójaszósszal, sóval és borssal.
Kóstold meg, és ha szükséges, adj hozzá több szójaszószt, sót vagy borsot. Egy kevés lime lé is jól illik hozzá.
Tálaláskor szórd meg friss korianderrel és pirított szezámmaggal.
A koriander helyett használhatsz petrezselymet is, ha nem szereted a koriandert.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.