A lazac filét vágd vékony szeletekre. Tedd félre, hogy a pácot felhasználhasd.
A lazac filé legyen friss és lehetőség szerint sushi minőségű.
A friss uborkát vágd nagyon vékony szeletekre, és tedd egy tálba. Add hozzá a sót és a cukrot, majd keverd össze.
A só és cukor segít, hogy az uborka levet eresszen, így még ízesebbé válik.
Keverd össze a rizsecetet és a friss gyömbért egy kis edényben, majd öntsd az uborkára. Hagyd pihenni 10-15 percig.
A gyömbér frissességet ad, és kiválóan illik az uborka ropogósságához.
A lazacot keverd össze egy kis szezámolajjal, hogy ízesebb legyen.
A szezámolaj gazdag ízt ad, és tökéletes kiegészítője a halnak.
A pácba áztatott uborkát és a lazacot tálalhatod együtt egy tálban, szórj rá friss koriandert.
A koriander frissessége és aromája remekül kiemeli az étel ízeit.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.