A csirkehúst kockázd fel, majd keverd össze a joghurttal és a tandoori fűszerkeverékkel. Hagyj pihenni legalább 30 percet, hogy a hús jól átvegye a fűszereket.
A csirkehúst pihenés közben is ízesítheted még egy kis lime levével, hogy frissebb ízt adjon neki.
Egy nagy fazékban hevíts olajat, majd add hozzá az apróra vágott hagymát, fokhagymát és gyömbért. Pirítsd őket 3-4 percig, amíg a hagyma üveges nem lesz.
Ha a fokhagyma túl gyorsan megég, csökkentsd a hőmérsékletet, hogy megőrizzük az ízét.
Add hozzá a piros paprikát, majd pirítsd 2-3 percig. Öntsd hozzá a fűszeres csirkehúst, és süsd meg, amíg enyhén meg nem barnul.
A fűszeres csirkehúsnak ropogósnak kell lennie, hogy még gazdagabbá váljon a leves íze.
Öntsd hozzá a kókusztejet és a zöldség alaplét. Főzd 20-25 percig, amíg a csirkehús teljesen megpuhul.
A kókusztej gazdag ízt ad a levesnek, miközben lágyítja a fűszeres ízeket.
Sózd és borsozd ízlés szerint, majd tálald a levest friss korianderrel és egy kis lime levével.
A lime frissessége kiemeli a tandoori fűszerek gazdagságát, és segít egyensúlyban tartani az étel ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.