Tavaszi virágos Hwachae, gyümölcsökkel és virágos jégkockákkal tálalva

Tavaszi virágos Hwachae

A Hwachae egy hagyományos koreai ital, amelyet a tavaszi hónapokban gyakran fogyasztanak, különösen ünnepi alkalmakkor. A virágos változata az ételt és az italt is egyesíti, egy frissítő italban, amelyben gyümölcsök és virágok adják a különleges ízeket. Az ital friss és színes megjelenése különleges élményt nyújt a vendégeknek, miközben élvezhetik a tavaszi ízeket.

Előkészület 20 perc
Elkészítés N/A
Teljes 20 perc
120 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
500 ml Szőlőlé
150 g Cseresznye (friss vagy befőtt)
300 ml Lemonade (friss)
200 g Dinnye
1 db Körte
6 db Eper
10 db Virágos jégkockák (opcionális)

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    Kezdd el a friss gyümölcsöket előkészíteni: a körtét, dinnyét és epret szeleteld fel apró darabokra.

    A gyümölcsöket lehet vegyesen, tetszés szerint választani, az ízek harmóniája a lényeg.

    2

    A cseresznyét magozd ki és vágd félbe. Ha befőttet használsz, csepegtesd le alaposan.

    A friss cseresznye édesebb, de a befőtt is egy kis szirupot ad hozzá az italhoz.

    3

    A friss szőlőlé és friss lemonade keverékét egy nagy tálban öntsd össze.

    Ha szénsavas lemonade-t használsz, az egy kis frissességet ad az italnak.

    4

    Adj hozzá minden előkészített gyümölcsöt a tálba, és keverd össze.

    Ez a lépés hozza össze az összes ízt, így ne sajnáld a keverést.

    5

    Ha szeretnél virágos jégkockákat, töltsd meg a jégformát virágokkal, és öntsd fel vízzel. Tedd be a fagyasztóba néhány órára.

    A virágos jégkockák szép színt és látványos hatást adnak az italnak, különösen tavaszi összejöveteleken.

    6

    Tálalás előtt öntsd az italt poharakba, és tedd hozzá a virágos jégkockákat.

    Ha nem szereted a jégkockákat, sima jéggel is készítheted, de így sokkal látványosabb!