Tiradito vegán
Hozzávalók
Elkészítés
Az avokádót hámozd meg, vágd fel vékony szeletekre, és tedd egy tálba.
A sárgarépát hámozd meg és vékonyan szeleteld fel, majd add hozzá az avokádóhoz.
Az uborkát vékony szeletekre vágd fel, és keverd az avokádóhoz és sárgarépához.
A lime levét facsard ki, és keverd bele a zöldségekhez, hogy friss ízt adjon.
A friss koriandert és a chili paprikát finomra vágd fel, és keverd a zöldségekhez.
A fokhagymát zúzd össze, és keverd bele az olívaolajjal, fekete borssal és sóval.
Öntsd a fűszeres olívaolajat a zöldségekre, és alaposan keverd össze, hogy az ízek jól összeérjenek.
Tálalás előtt díszítheted friss korianderrel, és tálald azonnal.
Hozzávalók
- 2 db Avokádó
- 1 db Sárgarépa
- 1 db Uborka
- 2 ek. Lime lé
- 2 ek. Koriander
- 1 gerezd Fokhagyma
- 1 db Friss chili
- 1 csipet Só
- 1 ek. Olívaolaj
- 1 csipet Fekete bors