A tortilla lapokat pirítsd meg egy serpenyőben közepes lángon, amíg enyhén ropogósak lesznek.
A tortillák gyors pirítása segít abban, hogy kívül ropogósak, belül pedig puhák maradjanak.
Az avokádókat hámozd meg, és vágd fel kis kockákra.
Használj érett avokádót, hogy könnyen fel lehessen vágni, és a textúrája krémes legyen.
A felvágott avokádót tedd egy tálba, és adj hozzá egy csipet sót, a lime levét, az apróra vágott koriandert és a zúzott fokhagymát.
A lime frissessége és a fokhagyma íze jól kiegészíti az avokádó krémes textúráját.
Jól keverd össze az összes hozzávalót, hogy az avokádó egyenletesen átvegye a fűszereket.
Ne keverd túl erősen, hogy az avokádó darabok megmaradjanak, így krémes és darabos állagú lesz.
A pirított tortillára kanalazd rá az avokádó keveréket.
A tortillát még melegen használd, hogy az avokádó keverék jobban illeszkedjen hozzá.
Ha szereted a csípőset, szeletelj egy chili paprikát, és tedd a tetejére.
A chili ad egy kis pikantériát, de ha nem szereted a csípős ételeket, elhagyhatod.
Tálald azonnal, és élvezd a friss, ínycsiklandó Tostadát.
Ez az étel tökéletes gyors étkezés vagy előétel, különösen meleg napokon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.