A tortillákat egy serpenyőben, közepes hőmérsékleten, pár percig pirítjuk, amíg ropogósak nem lesznek.
A tortillák pirításakor figyeljünk, hogy ne égjenek meg, és legyenek szépen aranybarnák.
A paradicsomokat felkockázzuk, majd egy tálban összekeverjük a lime levével, friss korianderrel, sóval és borssal.
A lime frissessége és a koriander fűszeres íze segít kiemelni a paradicsom ízét.
A fokhagymát apróra vágjuk, majd az olívaolajjal egy serpenyőben átforrósítjuk, hogy kioldódjon az íze.
A fokhagyma csak rövid ideig piruljon, hogy ne keseredjen meg.
A pirított tortillákat egy tányérra helyezzük, és egy-egy kanál paradicsom keveréket teszünk rájuk.
A paradicsom keveréket még melegen tálaljuk, hogy a tortillák jól átjárják az ízeket.
Minden tostadát egy szelet avokádóval díszítünk, és egy csipet friss borsot teszünk rá.
Az avokádó krémessége és a friss bors kiegyensúlyozza a tortillák ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.