A tortillákat süsd meg egy száraz serpenyőben vagy sütőben, amíg ropogósak nem lesznek, körülbelül 5-7 percig.
A sütés közben ügyelj arra, hogy a tortilla ne égjen meg, de legyen elég ropogós a tetején a sajt számára.
A sajtot reszeld le, és a sült tortillák tetejére szórd rá egyenletesen.
A reszelt sajt könnyebben megolvad, így egyenletesebben terül el a tortillán.
Helyezd vissza a tortillákat a serpenyőbe vagy a sütőbe, és süsd még 3-5 percig, hogy a sajt megolvadjon és enyhén piruljon.
A sajt túlságosan gyorsan megolvad, ha túl magas hőmérsékleten sütöd, ezért használj közepes hőt.
Közben aprítsd fel a friss paradicsomot, avokádót és fokhagymát, majd keverd össze őket egy tálban.
Ha szeretnéd, adj hozzá egy kis lime levet, hogy frissebb ízű legyen.
A kész tortillákra halmozd rá a friss paradicsomos-avokádós keveréket.
A paradicsom és az avokádó frissessége nagyszerűen kiegészíti a ropogós tortilla és a sajt ízét.
Szórj rá koriandert, és egy csipet sóval és borssal ízesítsd.
A koriander friss, citrusos íze remekül illik a tortillához és a lime-hoz.
Tálald az elkészült Tostadát azonnal, lime szeletekkel és friss korianderrel díszítve.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.