A rákpürét egy tálban keverd össze egy evőkanál citromlével, az apróra vágott fokhagymával, és egy kevés sóval és borssal.
Használj friss rákot a püréhez, hogy a fogás íze gazdag és természetes legyen!
Az avokádót hámozd meg, és vágd apró kockákra. Öntsd egy tálba, és adj hozzá egy kevés olívaolajat, sót, borsot és citromlevet.
Az avokádót gyorsan megbarnulhat, ezért tálalás előtt érdemes frissen készíteni!
A tostot pirítsd meg egy serpenyőben, míg aranybarna és ropogós nem lesz.
Használj magas hőmérsékletet, hogy a tost gyorsan megpiruljon, így nem szívja magába túlzottan az olajat.
A kész, ropogós tostokra halmozd a rákpürét, majd a kockázott avokádót.
A pürét és az avokádót ne keverd el – a két textúra izgalmas kontrasztot ad!
Tálald az ételt azonnal, esetleg egy kis friss citromlével vagy extra olívaolajjal meglocsolva.
Friss fűszerekkel, például korianderrel vagy petrezselyemmel is megszórhatod a tálat a friss ízek érdekében.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.