A tunnbrödetet melegítsd fel egy serpenyőben közepes hőmérsékleten. Ha nem friss a kenyér, melegítés előtt enyhén locsold meg egy kis vízzel, hogy lágyabbá váljon.
A friss tunnbröd gyorsabban átmelegszik, de ha nem friss, akkor érdemes egy kicsit vízzel pótolni a nedvességet, hogy ne száradjon ki.
Miközben a kenyér melegszik, olvaszd meg a vajat egy kis lábasban, majd öntsd hozzá a tejet és egy csipet sót. Keverd jól össze.
Ne forrald fel a tejet, csak melegítsd fel a vajjal, hogy ne veszítse el a krémes állagát.
A meleg, puha tunnbrödet öntsd meg a vajjal és tejjel, majd tálald frissen.
A tej és vaj keveréke nagyon gazdag ízt ad, de ha szeretnéd, teheted a keveréket külön tálba, hogy mindenki a saját ízlése szerint öntse.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.