A warabi lisztet és a vizet egy közepes méretű lábasban keverd össze, majd tedd fel közepes lángra.
Győződj meg róla, hogy a liszt teljesen feloldódjon a vízben, hogy sima állagot kapj.
Add hozzá a cukrot, és folyamatos keverés mellett főzd addig, amíg a keverék sűrűsödni kezd.
A keveréket folyamatosan keverd, hogy ne legyen csomós és egyenletesen sűrűsödjön.
Miután a keverék elérte a kívánt sűrűséget, add hozzá a gyümölcslét, és alacsony lángon főzd még 2-3 percig, amíg az ízek összeérnek.
A gyümölcslé segít frissíteni az ételt, és finom ízt ad neki.
A kész keveréket öntsd egy lapos tálba, és hagyd kihűlni szobahőmérsékleten, majd hűtőbe tedd legalább 1 órára.
Hűtés közben a mochi keményedik, és formálhatóvá válik.
A kihűlt mochi-t vágd kisebb négyzetekre, és szórd meg friss gyümölcsökkel.
Friss gyümölcsökkel tálalva a Warabi Mochi egy igazán frissítő és egészséges desszert lesz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.