A vajat olvaszd fel a tejben, majd keverd össze a cukorral, hogy feloldódjon.
Ne forrald fel a vajat, csak hagyd, hogy teljesen felolvadjon.
Egy tálban keverd össze a lisztet, sütőport, és a tojásokat. Add hozzá az olvasztott vajat és a tejet, majd jól dolgozd össze a tésztát.
Ne keverd túl sokáig a tésztát, különben a zeppole keményebb lesz!
A tésztát egy habzsákba töltjük, és forró olajba, fánkformákat készítünk belőle.
Használj egy kis csúcsot a habzsák végén, hogy szép kerek fánkokat készíthess!
Fried the zeppole pieces in hot oil until golden brown. Drain on paper towels to remove excess oil.
Ha túl gyorsan pirulnak, csökkentsd az olaj hőmérsékletét, hogy a belseje is átsüljön!
A csokoládét olvaszd fel és keverd össze a tejszínnel, hogy sűrű csokoládékrémet kapj.
A csokoládékrémbe tehetsz egy pici vaníliát, hogy fokozd az ízét!
A kész zeppole-t tálald a csokoládékrémmel, és ízlés szerint szórj rá porcukrot.
Ha szeretnéd, tehetsz egy kis pörkölt mandulát a tetejére a dekorációhoz!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.