A báránylapocka egy rendkívül szaftos és ízgazdag húsrész, amely a bárány elülső részéből származik. Kiváló választás hosszú, lassú hőkezeléshez, legyen szó sütésről, párolásról vagy pörkölt készítéséről. A finoman márványozott zsírréteg különösen lédússá és omlóssá teszi, ha megfelelő módon készítjük el.
A csont nélküli báránylapocka filé könnyebben kezelhető, gyorsabban porciózható, és tökéletes alapanyag gazdag szószokhoz, marokkói tagine ételekhez vagy mediterrán sült fogásokhoz.
Elkészítési tipp: 160 °C-on 2,5–3 óra alatt készül el omlósra, különösen ha lefedve, kevés folyadékkal sütjük.
A báránylapocka egy olyan húsrész, amely a türelemért cserébe rendkívüli élményt kínál – omlós, szaftos, mély ízvilágú fogások alapjául szolgál.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.