A snidling, más néven metélőhagyma, az egyik legismertebb és leggyakrabban használt friss zöldfűszer, amely lágy, enyhén hagymás ízt ad az ételeknek. A zöld szárat használjuk fel, amely vékony, csőszerű levelekből áll, frissen vágva adja a legjobb aromát.
A snidling az Allium nemzetség tagja, rokona a vöröshagymának, fokhagymának és póréhagymának, de íze sokkal szelídebb, ezért remekül passzol tojásételekhez, szendvicsekhez, mártogatósokhoz és salátákhoz.
Fontos: a snidlinget mindig főzés után vagy tálalás előtt adjuk az ételhez, hogy megőrizze ízét és vitamintartalmát.
A snidling vágás után azonnal felhasználható, de hűtőben, zárható dobozban néhány napig friss marad. Szárítva is elérhető, de frissen a legízletesebb.
A snidling rendszeres fogyasztása:
A snidling tehát nem csak szép és finom, de funkcionális, egészséges zöldfűszer, amelyet érdemes gyakran használni a napi étkezésekben.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.