Alma lassi tálalva jégkockákkal és fahéjjal

Alma lassi

Az alma lassi egy könnyed, frissítő indiai ital, amely a friss almát és joghurtot ötvözi egy fűszeres, fahéjas ízvilággal. Az ital krémes, enyhén édes, és tökéletes választás a forró nyári napokra. Az alma lassi rendkívül tápláló és frissítő, miközben a fahéj egyedi ízt ad neki. Ezt az italt gyorsan és könnyedén elkészítheted bármikor, ha valami frissítőre vágysz.

Előkészület 5 perc
Elkészítés N/A
Teljes 5 perc
350 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
2 db Alma
200 ml Joghurt
100 ml Tej
2 ek. Cukor
1 tk. Fahéj
6 db Jégkockák

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    Az almákat hámozd meg, távolítsd el a magházukat, és vágd kisebb darabokra.

    A savanykásabb almák, mint a Granny Smith, különösen jól illenek ebbe az italba, de bármilyen alma megfelelő.

    2

    Tedd az almát, joghurtot, tejet és cukrot egy turmixgépbe, majd turmixold simára.

    Ha szeretnéd, teheted bele a fahéjat is a turmixgépbe, hogy egy extra fűszeres ízt kapj.

    3

    Adj hozzá jégkockákat, majd keverd tovább, hogy az ital hideg és frissítő legyen.

    A jégkockák nemcsak hűtőték, hanem segítenek, hogy az ital krémesebb legyen.

    4

    Tálald az alma lassit poharakba, és szórd meg egy kis fahéjjal a tetejét.

    A fahéj nemcsak ízében, hanem illatában is kiegészíti az almát, és különleges élményt nyújt.