Mosd meg és hámozd meg az almát, majd vágd kisebb darabokra, hogy könnyebben turmixolható legyen.
Ha nincs időd meghámozni, alaposan mosd meg az almát és a héjával együtt turmixold le. A héj értékes rostokat tartalmaz.
Öntsd a mandulatejet egy turmixgépbe, majd add hozzá a görög joghurtot, amely krémes textúrát biztosít a turmixnak.
A mandulatej helyett használhatsz más növényi tejet (pl. zabtej, kókusztej) vagy hagyományos tehéntejet is. A görög joghurt helyett használhatsz más joghurtot, de a görög joghurt sűrűbb és krémesebb állagot ad.
Adj hozzá mézet a természetes édesség érdekében, majd szórd bele a fahéjat, amely kellemes, fűszeres ízt ad az italnak.
A méz helyett használhatsz más természetes édesítőt, például agavé szirupot, juharszirupot vagy steviát. A fahéj mennyiségét ízlés szerint változtathatod.
Dobd bele a jégkockákat, majd turmixold az összetevőket nagy sebességen 1-2 percig, amíg teljesen sima és krémes állagot nem kapsz.
Ha nincs jégkockád, használhatsz fagyasztott almadarabokat is. A turmixolás időtartama a turmixgép teljesítményétől függően változhat.
Öntsd poharakba, és ha szeretnéd, díszítsd egy kevés extra fahéjjal vagy egy almaszelettel a tetején.
A turmixot azonnal fogyaszd, hogy a legjobb ízét élvezhesd. Ha mégis el szeretnéd tenni, tárold hűtőben, légmentesen záródó edényben.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.