A karfiolt és a krumplit apróbb darabokra vágd. A hagymát, fokhagymát és gyömbért apróra vágd.
A karfiol darabokat egyenlő méretűre vágd, hogy egyenletesen süljön.
Egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a hagymát, fokhagymát és gyömbért. Pirítsd őket 3-5 percig, amíg megpuhulnak.
A gyömbér frissessége és íze rendkívül fontos a dish ízének gazdagításához.
Add hozzá a kurkumát, curry port, koriandert, borsot és sót. Keverd össze, és főzd 1-2 percig, hogy a fűszerek kioldódjanak.
A fűszerek pirítása segít, hogy az ízek még intenzívebbek legyenek.
Tedd hozzá a krumplit és karfiolt a serpenyőbe, majd keverd össze a fűszerekkel. Öntsd rá egy kis vizet, és főzd 10-15 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Ha szükséges, adj hozzá még egy kis vizet, hogy a zöldségek ne égjenek meg.
Amikor a zöldségek már majdnem megpuhultak, add hozzá a friss spenótot, és főzd még 2-3 percig, amíg a spenót összeesik.
A spenót ne főzd túl, hogy megőrizzük a friss ízét és szép zöld színét.
Tálald a forró ételt, és ha szeretnéd, egy kis friss korianderrel díszítsd.
A friss koriander frissessége kiemeli az étel ízét, így mindenképp használd a díszítéshez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.