Egy közepes méretű tálban keverd össze a majonézt, a fehér ecetet és a friss citromlevet.
A legjobb eredmény érdekében használj jó minőségű, teljes zsírtartalmú majonézt.
Add hozzá a cukrot, fekete borsot, fokhagymaport és a reszelt tormát. Alaposan keverd össze, hogy egységes állagot kapj.
A torma mennyiségét ízlés szerint változtathatod, ha pikánsabb ízt szeretnél, adj hozzá többet.
Ízesítsd sóval ízlés szerint, majd hűtsd legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A hűtés elengedhetetlen, mert ez idő alatt az ízek jobban összeérnek és a szósz finomabb lesz.
Tálald grillezett csirke, borda vagy sertéshús mellé, vagy használd mártogatósnak.
A szósz tökéletes kiegészítője a füstölt húsoknak is. Próbáld ki!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.