Egy közepes méretű tálban keverd össze a tejfölt, a majonézt és az írót, amíg egységes állagot nem kapsz.
Ha nincs íród, helyettesítheted egy kis tejjel és citromlével vagy ecettel.
Aprítsd fel a friss petrezselymet és kaprot, majd add hozzá a keverékhez.
Használj friss fűszernövényeket a legjobb íz eléréséhez. Szárított fűszerekkel is helyettesítheted, de azokból kevesebb kell.
Add hozzá a fokhagymaport, a hagymaport, a sót és a borsot. Keverd alaposan össze.
A fokhagyma- és hagymaport ízlés szerint adagold, de ne hagyd ki, mert ezek adják a ranch jellegzetes ízét.
Hűtsd a dresszinget legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A hűtés során a dresszing sűrűbbé válik és az ízek jobban összeérnek, ezért ne hagyd ki ezt a lépést.
Tálald friss salátákhoz, zöldségekhez, sült krumplihoz vagy csirkeételekhez.
A ranch dresszing sokoldalúan felhasználható, akár mártogatósnak is kiváló.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.