A sushi rizst öblítsd le hideg vízben, majd főzd meg az utasítások szerint. Miután kész, hagyd kihűlni.
A sushi rizst alaposan öblítsd le, hogy eltávolítsd a felesleges kemikáliákat és kemikáliákat.
A tésztát (udon vagy soba) főzd meg a csomagoláson lévő utasítások szerint. Miután kész, öblítsd le hideg víz alatt.
A tészta leöblítése után gyorsan tálalhatod, hogy megőrizzük a frissességét.
Az anago-t süsd meg olívaolajon vagy grillezd, hogy a bőre ropogós legyen, majd szeleteld fel.
Az anago sütéséhez egy kicsit pihentesd a szeleteket, hogy a hús szaftos maradjon.
A sushi rizst keverd össze a rizsecettel, cukorral és sóval, hogy megfelelő ízt kapj. Ezt tedd a tálalóedénybe.
A rizsecet és cukor aránya változtatható, ha édesebbet szeretnél, több cukrot adj hozzá.
A kész tésztát tedd a rizs tetejére, majd helyezd rá a sült anagot.
Tálalás előtt szórd meg a tálat friss korianderrel és tengerifűvel, hogy friss és ínycsiklandó legyen.
Szójaszósszal és egy kis wasabival tálald, hogy még izgalmasabb legyen az étel.
A wasabi egy kis csípősséget ad az ételnek, de ha nem szereted, akkor el is hagyhatod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.