Az ananászt hámozd meg, vágd apró kockákra, majd tedd félre.
Az ananász legyen érett, hogy az íze édesebb és zamatosabb legyen.
A joghurtot tedd egy tálba, majd keverd el benne a sót, cukrot, köményt és lime levét.
A kömény és a lime lé frissítő, fűszeres ízt ad a raitának, amitől különlegessé válik.
A friss koriandert és mentát apróra vágd, majd add a joghurthoz.
A menta és koriander a raita frissességét fokozza, így egy könnyedebb ízt kapsz.
Az ananászkockákat óvatosan keverd bele a joghurthoz, ügyelve arra, hogy ne törjék össze őket.
Az ananász jól illik a joghurtos alaphoz, és frissességet ad az ételnek.
Hűtsd le a raitát legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A raita hidegen a legfinomabb, így érdemes előre elkészíteni és hűtőben pihentetni.
Tálalás előtt keverd át, és ízlés szerint díszítsd friss korianderrel vagy mentával.
Friss fűszerekkel a raita még finomabb, és látványosabb is lesz a tálaláskor.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.