Az arepa lisztet, sót és a meleg vizet tedd egy nagy tálba, és alaposan keverd össze.
A víz melegsége segít abban, hogy a tészta könnyebben összeálljon.
Miután a keverék összeállt, hagyd pihenni 5-10 percig, hogy a liszt jól felszívja a vizet.
Ha túl ragacsos a tészta, adj hozzá még egy kevés lisztet. Ha túl száraz, egy kis vizet.
Formálj a tésztából kis korongokat, körülbelül 1 cm vastagságúra, és süsd meg mindkét oldalát egy serpenyőben közepes lángon, amíg aranybarnára pirul.
A tésztát nedves kézzel formáld, hogy elkerüld, hogy hozzáragadjon a kezedhez.
Az érett avokádót hámozd meg, és vágd fel kis darabokra. Add hozzá a citromlevet, hogy frissen tartsa az avokádó színét.
Ha szeretnéd, a citromlé helyett lime levet is használhatsz, hogy még frissebb ízt adjon.
Tedd a felaprított avokádót egy tálba, és add hozzá a friss koriandert.
A koriander friss ízt ad az ételnek, és tökéletesen illik az avokádóhoz.
Töltsd meg az arepákat az avokádós keverékkel.
Ha szeretnéd, egy kis tejföllel vagy joghurttal gazdagíthatod az avokádós keveréket.
Tálald az Arepa con Aguacate-t frissen, és élvezd a gazdag ízeket.
Ez az étel tökéletes könnyű reggelire vagy könnyű vacsorára.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.