A csirkehúslevest melegítsd fel egy lábasban, és tartsd forrón, de ne forrald.
A leves legyen friss és gazdag, hogy az íze jól átjárja az ételt.
A tojásokat verd fel egy tálban, majd add hozzá a citromok levét.
A citromlevet fokozatosan add hozzá, hogy ne törjön meg a tojás keveréke.
A tojásos-citromos keveréket óvatosan öntsd hozzá a forró csirkehúsleveshez, miközben folyamatosan kevergeted.
Fontos, hogy folyamatosan keverj, hogy a tojásos keverék ne koaguláljon össze.
Miután a leves besűrűsödött, add hozzá a főtt rizst, és folytasd a főzést alacsony lángon 5-10 percig.
A rizs sűrűbbé teszi a levest és ad egy gazdagabb állagot.
Tálalás előtt ízesítsd sóval és borssal, majd szórd meg friss petrezselyemmel.
A petrezselyem friss ízt ad a levesnek, és szép színt ad a tálalásnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.