Bagel hagymåval és krémsajttal, friss petrezselyemmel díszítve

Bagel hagymĂĄval

A bagel egy tradicionĂĄlis reggeli Ă©tel, amely vilĂĄgszerte elterjedt. A hagymĂĄs bagel egy friss Ă©s tĂĄplĂĄlĂł vĂĄltozata ennek a klasszikus Ă©telnek, amely gyorsan elkĂ©szĂ­thetƑ Ă©s tökĂ©letes egy rohanĂłs reggelre. A hagyma Ă©s a krĂ©msajt kombinĂĄciĂłja egy finom, gazdag Ă­zt ad, amely tökĂ©letesen illik a ropogĂłs bagelhez. Ez a recept ideĂĄlis vĂĄlasztĂĄs egy könnyƱ reggeli vagy egy gyors ebĂ©d szĂĄmĂĄra, amelyet bĂĄrmikor Ă©lvezhetsz.

ElƑkĂ©szĂŒlet 10 perc
Elkészítés 5 perc
Teljes 15 perc
1200 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 4
⭕ 4 db Bagel
⭕ 1 db Vöröshagyma
⭕ 150 g KrĂ©msajt
⭕ 1 ek. Friss petrezselyem
⭕ 0.5 tk. Só
⭕ 0.5 tk. Fekete bors
⭕ 1 ek. Olívaolaj

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció
    GluténGlutén
    TejTej

    Elkészítési Lépések

    1

    KezdjĂŒk a bagellel: helyezd Ƒket egy sĂŒtƑlapra, Ă©s tedd Ƒket egy elƑmelegĂ­tett 180°C-os sĂŒtƑbe körĂŒlbelĂŒl 5 percig, hogy friss, meleg Ă©s ropogĂłs legyen.

    Ha friss bagelt hasznålsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel mår puha és ízletes.

    2

    A vöröshagymåt håmozd meg, és vågd vékony karikåkra. Ha szeretnéd, az apróra vågott hagymåt enyhén megpårolhatod egy kis olívaolajon, hogy enyhén karamellizålódjon.

    A hagymĂĄt alacsony hƑmĂ©rsĂ©kleten pĂĄrold, hogy ne Ă©gjen meg, Ă©s az Ă­ze Ă©desebbĂ© vĂĄljon.

    3

    A krémsajtot tedd egy tålba, és ízesítsd sóval és fekete borssal. Keverd simåra.

    A krémsajt gazdag és lågy alapot ad a bagelnek, míg a só és a fekete bors kiemeli a hagyma friss ízét.

    4

    A kész bagelt vågd ketté, és kend meg mindkét felét a fƱszeres krémsajttal. A krémsajt alapja ad egy kellemes lågy ízt, amely jól passzol a hagymåval.

    Ne sajnĂĄld a krĂ©msajtot, mert ez fogja segĂ­teni, hogy a hagyma Ă©s a bagel Ă­zei összhangba kerĂŒljenek.

    5

    Tedd a karamellizĂĄlt vagy friss hagymĂĄt a bagelre, majd szĂłrd meg friss petrezselyemmel.

    A petrezselyem frissességet ad, de ha nem szereted, hasznålhatsz mås fƱszereket, mint példåul snidlinget.

    6

    TĂĄlald az elkĂ©szĂŒlt bagelt azonnal, Ă©s Ă©lvezd a friss hagyma Ă©s krĂ©msajt Ă­zĂ©t a ropogĂłs bagellel.

    Ez az Ă©tel frissen a legfinomabb, de ha több szemĂ©lyre kĂ©szĂ­ted, akkor minden egyes bagelt kĂŒlön tĂĄlalj.