Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.
Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.
Az uborkát vágd vékony szeletekre, majd tedd félre.
Az uborka friss íze remekül passzol a hummuszhoz, és extra ropogós textúrát ad a bagelnek.
A hummuszt tedd egy tálba, és keverd át, hogy sima és krémes legyen.
Ha a hummusz túl sűrű, egy kis víz hozzáadásával könnyítheted.
A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a hummusszal.
Ne sajnáld a hummuszt, mert ez adja az étel krémességét és gazdag ízét.
Tedd a szeletelt uborkát a bagelre, majd szórd meg friss petrezselyemmel.
A petrezselyem frissességet ad, de ha nem szereted, használhatsz más fűszereket, mint például menta vagy koriander.
Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a hummusz és uborka friss ízét a ropogós bagellel.
Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.