Bagel hummusszal és friss uborkával, petrezselyemmel díszítve

Bagel hummusszal

A bagel egy tradicionális reggeli étel, amely világszerte elterjedt. A hummusszal készült bagel egy friss és tápláló változata ennek a klasszikus ételnek, amely gyorsan elkészíthető és tökéletes egy rohanós reggelre. A hummusz és az uborka kombinációja egy friss, gazdag ízt ad, amely tökéletesen illik a ropogós bagelhez. Ez a recept ideális választás egy könnyű reggeli vagy egy gyors ebéd számára, amelyet bármikor élvezhetsz.

Előkészület 10 perc
Elkészítés 5 perc
Teljes 15 perc
1200 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
4 db Bagel
200 g Hummusz
1 db Friss uborka
1 ek. Friss petrezselyem
0.5 tk.
0.5 tk. Fekete bors
1 ek. Olívaolaj

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    GluténGlutén

    Elkészítési Lépések

    1

    Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.

    Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.

    2

    Az uborkát vágd vékony szeletekre, majd tedd félre.

    Az uborka friss íze remekül passzol a hummuszhoz, és extra ropogós textúrát ad a bagelnek.

    3

    A hummuszt tedd egy tálba, és keverd át, hogy sima és krémes legyen.

    Ha a hummusz túl sűrű, egy kis víz hozzáadásával könnyítheted.

    4

    A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a hummusszal.

    Ne sajnáld a hummuszt, mert ez adja az étel krémességét és gazdag ízét.

    5

    Tedd a szeletelt uborkát a bagelre, majd szórd meg friss petrezselyemmel.

    A petrezselyem frissességet ad, de ha nem szereted, használhatsz más fűszereket, mint például menta vagy koriander.

    6

    Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a hummusz és uborka friss ízét a ropogós bagellel.

    Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.