Bagel uborkával és krémsajttal, friss kaporral díszítve

Bagel uborkával

A bagel egy tradicionális reggeli étel, amely világszerte elterjedt. Az uborkás bagel egy friss és tápláló változata ennek a klasszikus ételnek, amely gyorsan elkészíthető és tökéletes egy rohanós reggelre. Az uborka és a krémsajt kombinációja egy finom, friss és gazdag ízt ad, amely tökéletesen illik a ropogós bagelhez. Ez a recept ideális választás egy könnyű reggeli vagy egy gyors ebéd számára, amelyet bármikor élvezhetsz.

Előkészület 10 perc
Elkészítés 5 perc
Teljes 15 perc
1200 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
4 db Bagel
1 db Friss uborka
150 g Krémsajt
1 ek. Friss kapor
0.5 tk.
0.5 tk. Fekete bors

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    GluténGlutén
    TejTej

    Elkészítési Lépések

    1

    Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.

    Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.

    2

    Az uborkát vágd félbe, majd szeleteld fel vékony szeletekre.

    A friss uborka édesebb ízt ad a bagelnek, és szép textúrát biztosít. Ha vastagabb szeleteket szeretnél, érdemes először a héját eltávolítani.

    3

    A krémsajtot tedd egy tálba, és ízesítsd sóval és fekete borssal. Keverd simára.

    A krémsajt gazdag és lágy alapot ad a bagelnek, míg a só és a fekete bors kiemeli az uborka friss ízét.

    4

    A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a fűszeres krémsajttal. A krémsajt alapja ad egy kellemes lágy ízt, amely jól passzol az uborkával.

    Ne sajnáld a krémsajtot, mert ez fogja segíteni, hogy az uborka és a bagel ízei összhangba kerüljenek.

    5

    Tedd a szeletelt uborkát a bagelre, majd szórd meg friss kaporral.

    A kapor egy friss, enyhén fűszeres ízt ad, de ha nem szereted, használhatsz más fűszereket, mint például petrezselymet.

    6

    Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a friss uborka és krémsajt ízét a ropogós bagellel.

    Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.