Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.
Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.
Az uborkát vágd félbe, majd szeleteld fel vékony szeletekre.
A friss uborka édesebb ízt ad a bagelnek, és szép textúrát biztosít. Ha vastagabb szeleteket szeretnél, érdemes először a héját eltávolítani.
A krémsajtot tedd egy tálba, és ízesítsd sóval és fekete borssal. Keverd simára.
A krémsajt gazdag és lágy alapot ad a bagelnek, míg a só és a fekete bors kiemeli az uborka friss ízét.
A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a fűszeres krémsajttal. A krémsajt alapja ad egy kellemes lágy ízt, amely jól passzol az uborkával.
Ne sajnáld a krémsajtot, mert ez fogja segíteni, hogy az uborka és a bagel ízei összhangba kerüljenek.
Tedd a szeletelt uborkát a bagelre, majd szórd meg friss kaporral.
A kapor egy friss, enyhén fűszeres ízt ad, de ha nem szereted, használhatsz más fűszereket, mint például petrezselymet.
Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a friss uborka és krémsajt ízét a ropogós bagellel.
Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.