A darĂĄlt hĂșst egy tĂĄlba tedd, majd add hozzĂĄ a rizslisztet, egy tojĂĄst, sĂłt, borsot, Ă©s az aprĂłra vĂĄgott fokhagymĂĄt.
A rizsliszt segĂt a hĂșsgombĂłcok ĂĄllagĂĄnak javĂtĂĄsĂĄban, hogy puhĂĄk maradjanak.
A gyömbĂ©rt hĂĄmozd meg, Ă©s reszeld le. Add hozzĂĄ a hĂșshoz, hogy egy friss Ăzt adjon a gombĂłcoknak.
A gyömbĂ©r friss, enyhĂ©n csĂpĆs Ăze jĂłl passzol a darĂĄlt hĂșshoz Ă©s segĂt kiemelni az Ăzeket.
A masszĂĄt jĂłl dolgozd össze, majd formĂĄzz belĆle kis gombĂłcokat. Tedd fĂ©lre Ćket.
A hĂșsgombĂłcok formĂĄzĂĄsa elĆtt Ă©rdemes nedves kĂ©zzel dolgozni, hogy ne ragadjanak a kezĂŒnkhöz.
A zöldsĂ©gleves alaplevet egy lĂĄbasban forrald fel, majd add hozzĂĄ a hĂșsgombĂłcokat. FĆzd Ćket alacsony hĆmĂ©rsĂ©kleten 15-20 percig, amĂg ĂĄt nem sĂŒlnek.
A gombĂłcok fĆzĂ©sĂ©t lassĂș tƱzön vĂ©gezd, hogy megĆrizzĂ©k a puhasĂĄgukat Ă©s ne szĂ©tessenek.
Amikor a gombĂłcok elkĂ©szĂŒltek, öntsd hozzĂĄ a szĂłjaszĂłszt, Ă©s keverd el, hogy a leves Ăzesebb legyen.
A szĂłjaszĂłsz gazdagĂtja a leves ĂzĂ©t Ă©s egy kis sĂłs, umami hatĂĄst ad neki.
Tålald a gombócokat egy mély tånyérban, és szórd meg apróra vågott zöldhagymåval és korianderrel.
A friss koriander friss Ăzt ad az Ă©telnek, Ă©s kiemeli a gyömbĂ©r aromĂĄjĂĄt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.