A balut tojásokat főzd meg 20-25 percig, amíg a héjuk kemény és a belseje megfő.
A balut tojásokat a főzés előtt egy kis ecettel is leöblítheted, hogy könnyebben meg lehessen hámozni.
Miután megfőttek, hagyd hűlni őket, majd hámozd meg őket a héjukról.
A hámozás során ügyelj arra, hogy a tojás törékeny lehet, így óvatosan hámozd meg.
Tedd a hámozott tojásokat egy tálba, majd szórd meg sóval, chili porral és friss borssal.
A chili por ízét és erősségét ízlés szerint szabályozhatod.
Nyomd rá a lime levét, és szórd meg friss korianderrel.
A koriander frissessége kiemeli a balut tojás fűszeres ízét.
Tálald az elkészített balut tojásokat, friss korianderrel díszítve.
Friss lime szeletekkel is tálalhatod, hogy még frissebb ízt adj az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.