A kenyérszeleteket helyezd egy meleg serpenyőbe, és mindkét oldalukat pirítsd meg aranybarnára.
Ha szeretnéd, egy kis olívaolajat is használhatsz a kenyér pirításához, hogy még ropogósabb legyen.
A füstölt sonkát szeleteld vékonyra, és a pirított kenyérszeletek egyik felére tedd rá.
A sonkát ne pakold túl vastagon, hogy a többi hozzávaló ízei is érvényesüljenek.
Tedd a szeletelt sajtot a sonkára, majd egy paradicsomot vágj vékony szeletekre, és tedd a sajt tetejére.
A paradicsom friss íze remekül kiegészíti a sós sonkát és a sajtot. Ha szereted a pikáns ízeket, egy kis chili paprikát is adhatsz.
A salátaleveleket tedd a töltött kenyér tetejére.
A saláta frissebbé és ropogósabbá teszi az ételt. Használj friss, ropogós salátát!
A kenyérszeletek másik felét tedd a töltelékre, és egy kicsit nyomd meg, hogy a hozzávalók összetapadjanak.
Ha szükséges, egy kicsit meg is grillezheted a szendvicset, hogy a sajt teljesen megolvadjon.
Tálald az elkészült Bauru-t, és ha szeretnéd, egy kis sóval és borssal ízesítheted.
A Bauru-t a legjobb frissen tálalni, amikor a sajt még megolvadt és a többi hozzávaló íze jól összeér.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.