Mosd meg a burgonyát, és héjában főzd meg enyhén sós vízben 20-25 perc alatt, amíg teljesen megpuhul.
A burgonya akkor van kész, ha egy villát könnyedén bele tudsz szúrni.
Ha a burgonya megfőtt, szűrd le és hagyd kihűlni, majd hámozd meg és vágd fel kisebb kockákra.
A burgonyát könnyebben tudod meghámozni, ha hideg vízzel leöblíted.
Aprítsd fel a vöröshagymát és az újhagymát vékony szeletekre.
A vöröshagymát aprítás előtt tedd 10 percre hideg vízbe, így kevésbé fog csípni.
Egy nagy keverőtálban keverd össze a majonézt, a BBQ szószt, a mustárt, a chilipelyhet, a füstölt paprikát, a fokhagymaport, a sót és a borsot.
Ha nincs otthon füstölt paprika, használhatsz helyette sima pirospaprikát is.
Add hozzá az aprított hagymákat és a felkockázott burgonyát, majd óvatosan forgasd össze, hogy az ízesített öntet mindenhol bevonja a hozzávalókat.
Ne keverd túl a salátát, mert a burgonya összetörhet.
Fedd le és tedd hűtőbe legalább 30 percre, hogy az ízek jól összeérjenek.
A legjobb, ha a salátát legalább 2 órát hűtöd, hogy az ízek igazán összeérjenek.
Tálaláskor szórd meg friss újhagymával és extra chilipelyhekkel a még erőteljesebb csípős ízért!
A salátát tálalás előtt friss petrezselyemmel vagy korianderrel is megszórhatod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.