Aprítsd fel a vöröshagymát, a fokhagymát és a kaliforniai paprikát.
A vöröshagymát apróra, a paprikát közepes kockákra vágd, hogy egyenletesen süljenek.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd pirítsd meg a vöröshagymát 2-3 percig, amíg üveges lesz.
Ne hagyd, hogy a hagyma megbarnuljon, mert keserű lesz.
Add hozzá a fokhagymát, a kaliforniai paprikát, a füstölt paprikát, az őrölt köményt, a sót és a fekete borsot, majd pirítsd további 3 percig.
A fokhagymát csak a végén add hozzá, mert hamar megég.
Öntsd hozzá a főtt fekete babot és a BBQ szószt, majd keverd jól össze, és hagyd főni még 5 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha a bab túl száraz, adj hozzá egy kevés vizet vagy zöldséglevest.
Melegítsd elő a grillt közepesen magas hőfokra, és helyezd rá a tortilla lapokat, süsd 1-2 percig mindkét oldalukat, hogy kissé megpiruljanak.
Vigyázz, hogy ne égesd meg a tortillát, mert akkor törik.
Töltsd meg a grillezett tortillákat a babos keverékkel, és szórd meg friss korianderrel.
Ne töltsd túl a tortillát, különben nehéz lesz összehajtani és enni.
Tálald frissen facsart lime levével, és opcionálisan kínálj mellé guacamolét vagy vegán tejfölt.
A lime leve frissességet ad a tacónak. A guacamole és a vegán tejföl pedig krémesebbé teszi.
Aprítsd fel a vöröshagymát, a fokhagymát és a kaliforniai paprikát.
A vöröshagymát apróra, a paprikát közepes kockákra vágd, hogy egyenletesen süljenek.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd pirítsd meg a vöröshagymát 2-3 percig, amíg üveges lesz.
Ne hagyd, hogy a hagyma megbarnuljon, mert keserű lesz.
Add hozzá a fokhagymát, a kaliforniai paprikát, a füstölt paprikát, az őrölt köményt, a sót és a fekete borsot, majd pirítsd további 3 percig.
A fokhagymát csak a végén add hozzá, mert hamar megég.
Öntsd hozzá a főtt fekete babot és a BBQ szószt, majd keverd jól össze, és hagyd főni még 5 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha a bab túl száraz, adj hozzá egy kevés vizet vagy zöldséglevest.
Melegítsd elő a grillt közepesen magas hőfokra, és helyezd rá a tortilla lapokat, süsd 1-2 percig mindkét oldalukat, hogy kissé megpiruljanak.
Vigyázz, hogy ne égesd meg a tortillát, mert akkor törik.
Töltsd meg a grillezett tortillákat a babos keverékkel, és szórd meg friss korianderrel.
Ne töltsd túl a tortillát, különben nehéz lesz összehajtani és enni.
Tálald frissen facsart lime levével, és opcionálisan kínálj mellé guacamolét vagy vegán tejfölt.
A lime leve frissességet ad a tacónak. A guacamole és a vegán tejföl pedig krémesebbé teszi.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.