A szĂłjacsĂkokat ĂĄztasd forrĂł vĂzbe 10-15 percre, hogy megpuhuljanak. Nyomkodd ki belĆlĂŒk a felesleges vizet.
A szĂłjacsĂkokat ne ĂĄztasd tĂșl sokĂĄig, mert szĂ©teshetnek.
Egy keverĆtĂĄlban keverd össze a szĂłjaszĂłszt, az aprĂtott fokhagymĂĄt, az olĂvaolajat, a fĂŒstölt paprikĂĄt Ă©s a cayenne borsot. Ebben a pĂĄclĂ©ben forgasd meg a szĂłjacsĂkokat, majd hagyd pihenni 20 percig.
MinĂ©l tovĂĄbb pĂĄcolod a szĂłjacsĂkokat, annĂĄl intenzĂvebb lesz az ĂzĂŒk.
ForrĂłsĂtsd fel a grillt közepes hĆfokon. A szĂłjacsĂkokat egyenletesen helyezd el a grillrĂĄcson, Ă©s sĂŒsd oldalankĂ©nt 3-4 percig, amĂg aranybarna nem lesz.
A szĂłjacsĂkok könnyen leragadhatnak a grillrĂĄcsra. Olajozd be a rĂĄcsot, vagy hasznĂĄlj grilltĂĄlcĂĄt.
Közben melegĂtsd fel a csĂpĆs BBQ szĂłszt a mĂ©zzel egy kis lĂĄbosban, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
A méz karamellizålódik a szószban, ami még finomabbå teszi.
A grillezett szĂłjacsĂkokat kend meg a forrĂł BBQ szĂłsszal, Ă©s szĂłrd meg szezĂĄmmaggal a tĂĄlalĂĄs elĆtt.
A szezĂĄmmag ropogĂłs textĂșrĂĄt Ă©s Ăzt ad a szĂłjacsĂkoknak.
Azonnal tålald forrón, friss zöldségekkel vagy grillezett köretekkel.
A szĂłjacsĂkokat tĂĄlalhatod hamburgerben, pitĂĄban vagy tortillĂĄban is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.